Naučite ruski jezik brzo i jednostavno uz pomoć vrhunskih stručnjaka. Tečajevi ruskog u Zagrebu!

podijeli:

Sputnik -centar ruskog jezika, prvi je specijalizirani centar za poduku ruskog u Hrvatskoj. To je jedinstveno je mjesto za učenje ruskog jezika jer uz visoke standarde kvalitete, kao dio Sputnik grupe, Sputnik svojim polaznicima omogućuje da osim jezika i pisma upoznaju i rusku kulturu i običaje. 

Temelj naše kvalitete predstavljaju vrhunski profesori, diplomirani rusisti koji su svoje poznavanje ruskoga dodatno usavršili na nekom od ruskih sveučilišta. Uz vrhunske domaće profesore, u Sputnik centru na višim i konverzacijskim stupnjevima također predaju i profesori izvorni govornici koji su po vokaciji profesori jezika. Svi profesori u Sputnik centru konstantno su uključeni u programu stručnog usavršavanja unutar Sputnik Grupe. 

Sputnik centar, kao dio standarda kvalitete unutar Sputnik Grupe, u poduci koristi najnovije nastavne materijale i razna audio, video i multimedijalna glotodidaktička pomagala, s ciljem da svojim polaznicima ubrza, olakša i učini savladavanje ruskog jezika zabavnim.

Uz nastavu kao temelj učenja ruskog, Sputnik centar organizira i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti kojima je svrha da rusku kulturu, običaje i navike približi polaznicima, te im omogući da jezik čuju i prakticiraju u 'real life' situacijama. U sklopu izvannastavnog programa polaznici tako imaju prilike sudjelovati u: radionicama o ruskoj povijesti i jeziku, večerima ruskog filma, gastronomskim večerima, virtualnima putovanjima Rusijom.

 

 

 

Web stranice Sputnik - centra ruskog jezika vlasništvo su:
Sputnik d.o.o. za poduku jezika i prevođenje, Krajiška 2, Zagreb – 33886147478, Upisan u registar trgovačkog suda u Zagrebu – MBS 
080621364  - Transakcijski račun 2402006-1100505521 pri Erste & Steiermärkische Bank d.d. -Temeljni kapital 20.000,00 HRK upisan u cijelosti – Direktor Ozren Debić