Naučite ruski jezik brzo i jednostavno uz pomoć vrhunskih stručnjaka. Tečajevi ruskog u Zagrebu!

podijeli:

Sputnik - centar ruskog jezika, od svog osnutka organizira putovanja u Rusiju, u gradove Moskvu i St. Petersburg i može se reći da smo omogućili da već preko dvjestotinjak naših polaznika vidi te prekrasne ruske gradove. 

Svrha putovanja je da polaznici ruskog jezika čuju strani jezik kojeg uče i dobiju priliku koristiti ga u njegovom prirodnom okruženju, a sve to popraćeno mnoštvom kulturno-turističkog sadržaja, te kao i uvijek u vedroj i zabavnoj atmosferi koja je sastavni dio svih Sputnikovih putovanja.

Sputnik - centar ruskog jezika surađuje s Hotelom Cosmos u Moskvi, kao i s Hotelom našeg partnera Zlatousta u St.Petersburgu te uvijek za naše (S)putnike omogući pristupačne cijene smještaja i sadržaja u tim gradovima. Oba hotela su na odličnoj lokaciji i njihova usluga će vas oduševiti. Valja spomenuti i vrlo plodnu suradnju s Aeroflotom, avio-kompanijom koja uvijek nađe najbolje i najpristupačnije avio karte za sve naše zainteresirane. 

Ukoliko se spremate sami na put u Rusiju i želite da vam asistiramo savjetom, uvijek nam  se možete obratiti u Centru i moći ćemo vas uputiti na prave adrese. Imajte na umu da za ulazak u Rusiju trebate imati vizu ili originalno pozivno pismo, odnosno voucher iz Hotela u koji idete. U tom slučaju u zemlju možete ući bez problema. O viznom sustavu pročitajte ovdje